default-image

Υποσχέσεις Μαυροκεφαλίδη μετά το "διπλό" της ΑΕΚ στη Ρωσία

Αθλητισμός
Υποσχέσεις Μαυροκεφαλίδη μετά το "διπλό" της ΑΕΚ στη Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόθυμος να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ δήλωσε χθες ο ηγέτης της Λουκάς Μαυροκεφαλίδης...

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το μεγάλο διπλό της Ένωσης στη Ρωσία...

-Για τη χθεσινή νίκη και το «κλειδί» αυτής:  

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ξεκινήσαμε άσχημα πάλι ένα παιχνίδι, ισορροπήσαμε στη συνέχεια όπως κάνουμε πάντα και παίξαμε ακόμη καλύτερα στο 2ο ημίχρονο. Από τα δικά μας λάθη το παιχνίδι πήγε την παράταση. Ευτυχώς όμως εκεί ήμασταν σοβαροί, δεν κάναμε λάθη και κερδίσαμε».

-Τι μπορούμε να περιμένουμε από την εφετινή ΑΕΚ:  

«Δεν έχουμε δείξει ακόμη το πραγματικό μας πρόσωπο στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Δουλεύουμε πολύ καλά και θα μας βγει κάποια στιγμή αυτό και στους αυτοματισμούς σε άμυνα και επίθεση. Ευτυχώς που κερδίζουμε τα ματς ακόμη και έτσι.

Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα σε όλους τους τομείς. Εγώ ξεκουράζομαι όσο μπορώ και προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση και να ανταπεξέλθω όπου χρειαστεί».

-Για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως ηγέτης της ΑΕΚ:  

«Ό,τι χρειαστεί να κάνω, θα το κάνω για την ομάδα. Όσο χρόνο και αν χρειαστεί θα παίξω. Να έχω υγεία θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Να πάμε καλύτερα την ομάδα και να βάλουμε την ΑΕΚ και πάλι στο προσκήνιο γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εκεί.

Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή και τεχνικό επιτελείο γενικότερα. Είναι κάτι πολύ καλό. Είναι ευλογία για την ΑΕΚ να υπάρχει ένας άνθρωπος που αγαπά τόσο την ομάδα. Χρειαζόμαστε πολύ την βοήθεια του τώρα, να έρχονται στο γήπεδο για να είναι και ο πρόεδρος πιο χαρούμενος».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News