Αθλητισμός

«Όποιος δε σηκώνει το βάρος να φύγει»

Τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του  ΟΦΗ είχαν σήμερα το πρωί τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Γιάννης Πολεμαρχάκης και Γιάννης Τσακαλάκης, οι ποίοι τους τόνισαν ότι στόχος της ομάδας είναι να ανέβει κατηγορία και όποιος δεν αντέχει αυτό το βάρος μπορεί να αποχωρήσεις.

Στην ομιλία προς τους παίκτες έγινε μια συνολική αναφορά για την κατάσταση που η διοικούσα επιτροπή παρέλαβε όταν ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα από όλα τα μέλη της επιτροπής, ώστε ο ΟΦΗ να αλλάξει την εικόνα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, στο οικονομικό και αγωνιστικό κομμάτι.

«Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και όποιος παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, να το πει και να αποχωρήσει . Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ήταν μερικά από τα λόγια των μελών της διοικούσας επιτροπής προς τους παίκτες.

«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα μέχρι σήμερα, για να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί ξανά στα πόδια του και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πετάξουμε όλο αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Δεν θα ανεχθούμε ξανά μια αδιάφορη εμφάνιση. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με νίκες για να μείνει στο στόχο που έχει θέσει» ήταν μερικές από τις αναφορές που έγιναν στην ομιλία των μελών της διοικούσας επιτροπής προς τους ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση αυτή, ήταν η συνέχεια της συζήτησης που είχε γίνει την Τρίτη (17/11) με την παρουσία του προπονητή της ομάδας Νίκου Γκουλή και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού, στο διοικητικό συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής, όπου από τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ δόθηκε το μήνυμα ότι παρά το κακό αποτέλεσμα με τον Αστέρα Βάρης και το χαμένο έδαφος, η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος για το στόχο που έχει τεθεί και αυτός είναι να ανέβει κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς τους Φαμπίνιο, Πόποβιτς, Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη και Κουσίδη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών. Την Πέμπτη (3μμ) και την Παρασκευή (3μμ) η ομάδα του ΟΦΗ θα προπονηθεί στις Δαφνές, σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σχόλια