default-image

Πρωταθλητής ο Κύδων στις νεανίδες

Σπορ
Πρωταθλητής ο Κύδων στις νεανίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κύδων Χανίων στέφθηκε πρωταθλητής νεανίδων στο βόλεϊ, καθώς ναι μεν στο δεύτερο τελικό κόντρα στην ΑΘΛΕΣΗ ηττήθηκε με 3-2 σετ, όμως η νίκη του στο πρώτο ματς με 3-1 του χάρισε τον τίτλο.

Ο δεύτερος τελικός που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Λίντο είχε συναρπαστική εξέλιξη με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να κριθεί κυριολεκτικά στο νήμα. Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης συγχαίρει τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ Χανίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σε τοπικό επίπεδο, με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα των γυναικών, όπου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΓΕΗ-ΣΦΠΧ 3-1, ΑΘΛΕΣΗ-Γιούχτας 3-0, Σούδα-Μεσαρά 0-3, Κύδων-Αρκάδι 3-1 και Χερρονάσιος-Άνεμος 3-0.

Η βαθμολογία: ΓΕΗ 7, Χερρονάσιος 6, Μεσαρά 6, Κύδων 6, ΑΘΛΕΣΗ 5, Γιούχτας 5, Αρκάδι 4, ΣΦΠΧ 3, Άνεμος 3, Ακρωτήρι 0, Σούδα 0.

Βγαίνουν Κυπελλούχοι

Το ερχόμενο Σάββατο 21/11 θα διεξαχθούν τα καθιερωμένα τουρνουά από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης «Ευάγγελος Καπαρουνάκης» (πρώτου προέδρου της ΕΣΠΕΚ) και «Αντώνης Αλεξανδράκης» (επί χρόνια προέδρου της Τ.Ε./Κρήτης).

Στα πλαίσια των τουρνουά που θα διεξαχθούν στη μνήμη τους, θα αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι Κρήτης στην κατηγορία των γυναικών και των ανδρών περιόδου 2015-2016.

Στο τουρνουά «Ευαγ. Καπαρουνάκης» θα συμμετέχουν οι δύο ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ανδρών ΓΕΗ και ΣΦΠΧ που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών της ΕΟΠΕ.

Στο τουρνουά «Αντ. Αλεξανδράκης» θα συμμετέχουν οι δύο ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος γυναικών που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών της ΕΟΠΕ. Η μια ομάδα είναι η Μεσαρά, ενώ η αντίπαλός της θα προκύψει από τον αγώνα ΣΦΠΧ-Κύδων που θα γίνει αύριο Τετάρτη 18/11/2015.

Ο αγώνας των ανδρών θα διεξαχθεί στις 4 μ.μ. στο κλειστό του ΒΑΚ και αυτός των γυναικών στις 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News