Αθλητισμός

Βρέθηκε νεκρή η σπρίντερ Μπαλίκινα

Μετά από αναζήτηση αρκετών ημερών βρέθηκε το πτώμα της Γιούλια Μπαλίκινα. Τα ίχνη της αθλήτριας από την Λευκορωσία είχαν χαθεί από τις 28 Οκτωβρίου όταν δεν είχε επιστρέψει σπίτι της.

Η οικογένειά της -όπως ήταν λογικό- είχε ανησυχήσει και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στις Αρχές οι οποίες είχαν αρχίσει να την αναζητούν.

Λίγες ημέρες αργότερα, μετά από τα πρώτα στοιχεία που είχαν συλλέξει, οι υπεύθυνοι της έρευνας ήταν πεπεισμένοι ότι η αθλήτρια είχε δολοφονηθεί.

Μάλιστα, στις 3 Νοεμβρίου είχαν συλλάβει έναν άντρα ο οποίος είχε σχέση με την 31χρονη σπρίντερ και είχε θεωρηθεί ως ο μόνος ύποπτος.

Μετά από νέα στοιχεία που βρέθηκαν, οι Αρχές είχαν φτάσει στο συμπέρασμα ότι το πτώμα της ήταν θαμμένο σε μια περιοχή κοντά στο Μινσκ. Στις 8 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της έρευνας, ζήτησε να έχει υπό τις εντολές του περισσότερους άνδρες έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει περισσότερο χώρο στις έρευνες που είχαν αρχίσει για να βρεθεί το πτώμα της.

Έτσι έχοντας 300 άτομα πια στην ομάδα των ερευνών κατάφερε και βρήκε το πτώμα της σήμερα, καλύπτοντας μια έκταση 30 τετραγωνικών χιλιομέτρων!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας το πτώμα ήταν καλυμμένο με σελοφάν και θαμμένο κοντά σε ένα δέντρο.

Η Μπαλίκινα είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στα 100μ και στη σκυταλοδρομία 4x100. Τον Ιούνιο 2013 είχε βρεθεί θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό. Η ποινή της έληξε στις 24 Ιουλίου 2015.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

Σχόλια