Αθλητισμός

Μπήκαν Μπουχαλακης και Μανιάτης

Με ευχάριστα νέα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Ολυμπιακό καθώς στη σημερινή προπόνηση πήραν μέρος κανονικά οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης, οι οποίοι απουσίαζαν αρκετό διάστημα λόγω των τραυματισμών του.

Επιστροφές δύο σημαντικών παικτών σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη και Ανδρέα Μπουχαλάκη οι οποίοι προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες του μετά από αρκετές ημέρες, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους είχαν ταλαιπωρήσει.

Εκτός αυτών, καλά είναι τα μαντάτα και για τον Τσόρι. Ο Αργεντινός μέσος έκανε ένα μέρος του προγράμματος της ομάδας και συνέχισε με έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Ένταση στο πρόγραμμά του ανέβασε και ο Μποτία. Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες δούλεψαν πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, ελέγχοντας τον ρυθμό, κρατώντας την κατοχή σε πόδια «ερυθρόλευκα» και περιορίζοντας τα λάθη.

Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί εκ νέου απογευματινή προπόνηση, στις 16:00.

Σχόλια