default-image

Πρώτη ήττα για Κισσαμικό στο Αίγιο

Ποδόσφαιρο
Πρώτη ήττα για Κισσαμικό στο Αίγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναιγιάλειος υποχρέωσε τον Κισσαμικό στην πρώτη του φετινή ήττα με σκορ 1-0 σε αγώνα που έγινε σήμερα στο Αίγιο.

Ο Κισσαμικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Αρκέστηκε σε μία φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας κατά διαστήματα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει φάσεις.

Δυναμικά μπήκε στο ματς ο Παναιγιάλειος. Έπιασε από τον λαιμό τον Κισσαμικό και το αποτέλεσμα ήταν να προηγηθεί από πολύ νωρίς, αφού προηγουμένως είχε προειδοποιήσει. Στο 8' ο Μίλιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπουρλάκης με εντυπωσιακό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Έτσι η ψυχολογία των γηπεδούχων εκτοξεύτηκε και για λίγα λεπτά ακόμη ήλεγχαν πλήρως το ματς έστω κι αν δεν απειλούσαν.

Σταδιακά ο Κισσαμικός ισορρόπησε και άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα. Ο Λώττας έπαιρνε αρκετές προσπάθειες πάνω του, ενώ οι Κρητικοί έπαιζαν πολύ από την πλευρά του Σακελλαρίου. Ωστόσο, δεν μπορούσαν με τίποτα να δημιουργήσουν φάσεις.

Έτσι το ματς κυλούσε όπως το ήθελαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία με τον Πέριτς να βάλουν και δεύτερο γκολ στο 32'. Επομένως, στα αποδυτήρια πήγαν χωρίς να έχουν δεχτεί ιδιαίτερη πίεση.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Με τον Μίλιτς στο 48' χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τους «μελανόλευκους» για να κλειδώσουν το ματς, αλλά αυτό δεν τους έριξε ψυχολογικά.

Ο Παναιγιάλειος συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Είχε στη συνέχεια δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ομάρ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και προκαλούσε ρήγματα.

Το πρόβλημα στη δημιουργία ήταν εμφανές για τους φιλοξενούμενους. Δεν υπήρχε ο παίκτης που θα κάνει την προσωπική ενέργεια και ο Μπαξεβάνος δεν βοήθησε σε αυτό βγάζοντας τον Λώττα, ο οποίος κρατούσε μπάλα και προσπαθούσε να δημιουργήσει.

Προς το φινάλε του αγώνα οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να ασκήσουν την πίεση που θα ήθελαν. Αντιθέτως, η καλή στιγμή ήταν για τους Αιγιώτες με τον Κολόκα στο 88'. Κάπως έτσι ο Παναιγιάλειος κράτησε το μηδέν στην άμυνα χωρίς να αγχωθεί και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη που θα τον τονώσει ψυχολογικά. Παράλληλα, του δίνει και μία βαθμολογική ανάσα μια και προσπερνά έτσι Ζάκυνθο και Πανσερραϊκό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλούνας (Φθιώτιδας), βοηθοί οι Παπανικολάου (Κορινθίας) και Γεωργακόπουλος (Πειραιά), ενώ τέταρτος ο Ανδρονικίδης (Πειραιά).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Ομάρ, Σανδραβέλης, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (45' Σταμογιάννος), Κρισμάρεβιτς, Πέριτς, Μπουρλάκης (80' Κολόκας), Πέρεθ (56' Σκαρτσίλας), Μίλιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Tσερκέζος, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Λώττας (70' Βλάχος), Πότσι, Βαττής (84' Τσικουδάκης), Μάντζης, Μανιάς (80' Ευθυμιάδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News