default-image

Για να πάει Αγγλία...θέλει 850.000 ευρώ τη βδομάδα!

Ποδόσφαιρο
Για να πάει Αγγλία...θέλει 850.000 ευρώ τη βδομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν βάλει στο μάτι το Λιονέλ Μέσι. Όμως για να τον φέρουν στο Νησί θα πρέπει να βάζουν κάθε εβδομάδα στον τραπεζικό του λογαριασμό 600.000 λίρες, δηλαδή κάτι λιγότερο από 850.000 ευρώ!

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η «dailystar» που επικαλείται το θέμα ως αποκλειστικό της.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μέσι «είναι ανοιχτός σε μετακίνηση στην Αγγλία, αφότου υπέπεσε σε φάουλ με τις φορολογικές αρχές στην Ισπανία».

Στη συνέχεια μάλιστα, η Άρσεναλ φαίνεται να είναι πρώτη στην πρoτίμηση του Αργεντινού στην περίπτωση που αφήσει τη μόνη ευρωπαϊκή ομάδα της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να τελειώσει την καριέρα του στην Καταλωνία.

Αυτή τη στιγμή κερδίζει από την Μπαρτσελόνα περίπου 20.000.000 ευρώ τον χρόνο και για να αφήσει τη ζωή του στους «μπλαουγκράνα», θα πρέπει να υπάρχει μια προσφορά κάπου στα 25.500.000 ευρώ!

Βέβαια, όποιος θέλει τον τέσσερις φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας θα πρέπει να πληρώσει στην Μπάρτσα την ρήτρα που φτάνει τα 247.500.000 ευρώ!

Μέσι είναι αυτός και πληρώνεται σε... χρυσό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News