default-image

Γκουλής: "Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοιες απώλειες"

Αθλητισμός
Γκουλής: "Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοιες απώλειες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πικρία του για το αποτέλεσμα με τον Αστέρα Βάρης, εξέφρασε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Γκουλής μετά το ματς.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Θα προτιμούσα τους τρείς βαθμούς από το να παίζουμε. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να μη δεχόμαστε γκολ, όταν ο αντίπαλος κάνει μια ή δυο φάσεις. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας. Παίξαμε με μια νεανική ομάδα που είχε διάθεση να τρέξει. Όταν έχουμε την πρωτοβουλία, ο αντίπαλος ψάχνει τη μια στιγμή να μας κάνει τη ζημιά. Το πιο σημαντικό για μας όμως είναι το γκολ που μας έλλειψε». Για το έδαφος που έχει χάσει ο ΟΦΗ στην βαθμολογία, τόνισε ότι «είναι μεγάλο πρόβλημα, το έδαφος που έχουμε χάσει».

Για το αν υπήρχε εντολή από τον ίδιο, για να εκτελέσει το πέναλτι ο Φραγκουλάκης, ανέφερε πως «είναι 5 ονόματα που είναι γραμμένα από πριν το παιχνίδι. Αυτοί εκτελούν τα πέναλτι».

Τέλος για το ρόστερ του ΟΦΗ, υπογράμμισε πως «αυτή τη στιγμή έχουμε το συγκεκριμένο ρόστερ, που το εμπιστευόμαστε. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για 2-3 αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Γούτης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, αλλά πάνω από όλα στη δική μου ομάδα. Είχαμε ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι στον ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και μας θυμίζει κάτι από τις καλές εποχές του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει την καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας.

Παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε υπομονή. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ελεύθερα μπροστά. Ευτυχίσαμε με το πέναλτι του ΟΦΗ που δεν μπήκε. Είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι με την ισοπαλία.

Ο ΟΦΗ δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Αυτό δείχνει σε μένα εικόνα που παρουσιάζει. Παίζει ποδόσφαιρο. Έχασε κάποιους βαθμούς, όπως στο 5Χ5 γήπεδο στο Ηράκλειο, αλλά εκτιμώ ότι διατηρεί το προβάδισμα να πάρει την κατηγορία.

Η Κηφισιά και η Ραφήνα έχουν επίσης καλά ρόστερ. Παίζοντας όπως παίζει τελευταία ο ΟΦΗ όμως, νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News