default-image

Για έλλειψη αποτελεσματικότητας μίλησε ο Σταύρος Λαμπράκης

Ποδόσφαιρο
Για έλλειψη αποτελεσματικότητας μίλησε ο Σταύρος Λαμπράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γεγονός ότι η ομάδα του Εργοτέλη δεν είχε αποτελεσματικότητα  στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αναφέρθηκε ο Σταύρος Λαμπράκης που έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

 «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο και έναν έμπειρο προπονητή που προερχόταν από επιτυχία, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε ήττα στο τελευταίο μας παιχνίδι. Μπήκαμε καλά στον αγώνα και κάναμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν είχαμε την καλή τελική προσπάθεια που χρειαζόταν.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε παιχνίδι, αλλά δεν διαθέταμε την υπομονή που χρειαζόταν. Δουλέψαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην δεχθούμε γκολ για πρώτη φορά, ενώ είχαμε και καλή ισορροπία. Κρατάμε το θετικό του ότι είχαμε το μηδέν παθητικό και θέλουμε να το κάνουμε σερί.

Έγινε η προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε καλή άμυνα. Φέραμε μπάλες μέσα στην περιοχή, αλλά δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα και την τύχη για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Τώρα αυτό που χάσαμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με τον Κισσαμικό, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Ψάχνουμε να βρούμε ως ομάδα την κατάλληλη ισορροπία που χρειάζεται, να έχουμε και την καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και την κυκλοφορία στο επιθετικό κομμάτι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Να δώσω τις ευχές μου για καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Β και τον προπονητή της».

Ο Σταύρος Λαμπράκης αναφέρθηκε και στην  απουσία του  Γάσα Καμαρά αλλά και την παρουσία στην ενδεκάδα του Πίτσου: «Δεν θέλω να στέκομαι στις απουσίες, γιατί εμπιστεύομαι όλα τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα. Όσο καλός και πολύτιμος παίκτης καν είναι ο Καμαρά, ο Φουκαράκης που τον αντικατέστησε σήμερα ήταν καλός. Για τον Πίτσο έχω να πω ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, καθώς βοηθά τόσο με την εμπειρία του, όσο και την ικανότητά του. Είναι ένας πραγματικός αρχηγός».

Ικανοποιημένος από την άλλη εμφανίστηκε  ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Ήταν ένας αγώνας όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πάνε ψηλότερα στη βαθμολογία και να πλησιάσουν την κορυφή. Δεν τα κατάφερε κανείς.

Ο Εργοτέλης είναι μια γρήγορη ομάδα και μας δημιούργησε προβλήματα στην αρχή του αγώνα. Με την αλλαγή που κάναμε όμως στην άμυνά μας, δώσαμε δύναμη ψηλά και δεν απειληθήκαμε ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ξέραμε ότι θα μας πίεζε ο Εργοτέλης, είχε κατοχή, αλλά δεν έγιναν φάσεις. Ήταν ένα δυνατό κλασσικό παιχνίδι Β εθνικής. Ότι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό, αν και θέλαμε και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να δώσω τις ευχές μου και συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την καλή δουλειά που κάνει, εμείς κοιτάμε τη συνέχεια, για να πάρουμε βαθμούς και βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Μιχάλης Αυγενικού εκπροσώπησε τους παίκτες του Εργοτέλη: «Θέλαμε το παιχνίδι, βρήκαμε απέναντί μας μια καλά αμυντικά στημένη ομάδα, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, είχαμε υπεροχή, αλλά όχι το γκολ. Όποια ομάδα το έβαζε θα κέρδιζε. Κρατάμε το ότι για πρώτη φορά είχαμε το μηδέν παθητικό και πάμε στον αγώνα που μας περιμένει με τον Κισσαμικό να πάρουμε ότι χάσαμε σήμερα».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο Αλέξανδρος Νικολιάς: «Σήμερα ήμασταν πολύ καλά στημένοι, δεν είχαμε φάσεις, αλλά ούτε και ο αντίπαλος είχε. Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και στη συνέχεια για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε στην κορυφή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News