default-image

Ψάχνει με μεθοδικότητα τον αντί-Γιανγκ ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Ψάχνει με μεθοδικότητα τον αντί-Γιανγκ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οργώνει» την αγορά ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» θέλουν να κινηθούν γρήγορα, όχι όμως και βιαστικά για την απόκτηση ψηλού μετά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Εξετάζουν τις-όχι πάρα πολλές είναι η αλήθεια-επιλογές της αγοράς, αλλά δεν φαίνεται ακόμη να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό, παρότι κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει.

Είναι σαφές πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα είναι «μπάλωμα», αλλά θα κληθεί να επωμιστεί σημαντικό ρόλο στην ομάδα και γι’ αυτό η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει έναν παίκτη με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτά του Γιανγκ. Ο Τζεφ Άντριεν είναι μια καλή λύση αλλά πολύ… undersized (2,01μ.), ο Ρόναλντ Ρόμπερτς (2,03μ.) διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα αλλά όχι εμπειρία, ενώ με ενδιαφέρον εξετάζεται ο Τζεφ Έιρς (2,06μ.) που παίζει στο NBDL αλλά είναι «ψημένος» παίκτης.

Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να αποκτηθεί το συντομότερο δυνατό ο νέος ψηλός, προκειμένου να έχει χρόνο να προσαρμοστεί μέχρι να αρχίσει το Top 16.

Για την ώρα, οι πρωταθλητές έχουν εστιάσει στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα (17:00) στη θεσσαλική πόλη, όπου πέραν του Γιανγκ δεν θα έχουν διαθέσιμο και τον Σπανούλη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News