default-image

Απειλεί με αποχώρηση απ’ την Εθνική ο Μάτιτς

Ποδόσφαιρο
Απειλεί με αποχώρηση απ’ την Εθνική ο Μάτιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αποχώρηση απείλησε ο Νεμάνια Μάτιτς μετά τη λήξη του φιλικού της Σερβίας με την Τσεχία καθώς θεωρεί ότι κάποιοι συμπαίκτες του αδιαφορούν για την τύχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Δεν λένε να σταματήσουν τα εσωτερικά προβλήματα στις τάξεις της εθνικής Σερβίας, καθώς μετά τον αποκλεισμό της από τα τελικά του Euro 2016, προέκυψε η νέα τραγική εμφάνιση και η ταπεινωτική ήττα σε φιλική αναμέτρηση από την Τσεχία με 4-1, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» του Νεμάνια Μάτιτς.

Ο χαφ της Τσέλσι έβαλε δημόσια κατά των συμπαικτών του και τη συμπεριφορά που έχουν εντός και εκτός γηπέδου, ενώ απείλησε ανοιχτά με αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι το καλό παράδειγμα, αλλά μερικοί δεν θέλουν να το δουν αυτό.

Η νοοτροπία μερικών παικτών είναι απαράδεκτη, όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Ήταν κάτι ξεκάθαρο από τη στιγμή που βρεθήκαμε όλοι μαζί τη Δευτέρα.

Είπα και στον προπονητή μου ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να με κουβαλά στην εθνική ομάδα, αν τα πράγματα δεν αλλάξουν. Θα φύγω...», ανέφερε ο άσος της Τσέλσι και συμπλήρωσε με πολύ καυστικό τρόπο:

«Όταν κρινόταν η υστεροφημία μας, τα κάναμε όλα σωστά. Αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μερικοί συμπαίκτες μου δουλεύουν το ίδιο "φτωχά" στις ομάδες τους, όπως το κάνουν και στην εθνική ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News