Αθλητισμός

Κρατούν την παρουσία του Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λεβαδειακό που φιλοξενήθηκε στο Κορωπί με τους «πράσινους» να κρατούν τη θετική παρουσία του Εσιέν που αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι έμειναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, από την παρουσία του Γκανέζου μέσου στην φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο Κορωπί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο Εσιέν αγωνίστηκε στο β' μέρος και η παρουσία του ήταν πολύ ενθαρρυντική. Το 4-4-2 στην ευθεία και στα δύο ημίχρονα διάλεξε ο Αντρέα Στραματσιόνι, με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά δίχως ν' αλλάξει τη διάταξη.

Ο Ντομοβτσίσκι ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ, τον Λεβαδειακό, για να ισοφαρίσει ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος έπαιξε με τερματοφύλακα τον Κοτσόλη, τον Βέμερ δεξιά και τον Νάνο αριστερά, τον Ταυλαρίδη και τον Σάντσες στο κέντρο της άμυνας, τους Λαγό και Λουντ κεντρικά χαφ, τον Ζέκα δεξιά, τον Ατζαγκούν αριστερά και τους Κλωναρίδη και Πέτριτς στην επίθεση.

Στο β' μέρος ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους Μαρινάκη δεξιά, τον Μπούρμπο αριστερά, τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή στόπερ, Εσιέν και Λουντ κεντρικά χαφ, αριστερά ο Ατζαγκούν, δεξί χαφ τον Καλτσά και μπροστά Κλωναρίδη και Πέτριτς, ενώ αγωνίστηκε και ο Λάμπρου.

Σχόλια