default-image

Χωρίς νικητή το Αργεντινή-Βραζιλία

Ποδόσφαιρο
Χωρίς νικητή το Αργεντινή-Βραζιλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία που φιλοξενήθηκε τα ξημερώματα στο "Μονουμεντάλ" .

Στο ματς που αναβλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής λόγω καταρρακτώδους βροχής στο Μπουένος Άιρες, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, Αργεντινή και Βραζιλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "superclasico".

Καλύτερη ήταν η εθνική Αργεντινής στο πρώτο ημίχρονο κι έφθασε από τα πρώτα λεπτά κοντά στο γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες των Λαβέτσι και Ντι Μαρία δεν απέφεραν καρπούς. Ο Νεϊμάρ έμοιαζε εγκλωβισμένος, η Βραζιλία δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και η "αλμπισελέστε" άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Ντι Μαρία έβγαλε δεξιά στον Ιγκουαΐν αυτός σέντραρε κι ο Λαβέτσι που βρέθηκε αφύλακτος στο κέντρο της παραπαίουσας άμυνας της "σελεσάο", έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άλισον.

Η κεφαλιά του Νταβίντ Λουίζ στο 40' πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρομέρο και με την έναρξη του δευτέρου, η Αργεντινή έφθασε μία ανάσα από το 2-0.

Ο Μπανέγα μπήκε από τα αριστερά, είδε το πρώτο σουτ που επιχείρησε να απομακρύνεται από τη βραζιλιάνικη άμυνα και το δεύτερο να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Άλισον.

Η "καναρίνια" δεν εμφάνιζε σημάδια ζωής και ο Ντούνγκα πέρασε στο ματε τον Ντόουγκλας Κόστα. Ένα λεπτό μετά την είσοδό του, στο 58ό λεπτό, ο επιθετικός της Μπάγερν είδε την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά τον Λούκας Λίμα στο ριμπάουντ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Νταβίντ Λουίζ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της "σελεσάο", καθώς κατάφερε ν' αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες και κατά συνέπεια ν' αποβληθεί μέσα σ' ένα λεπτό (πρώτη στο 87' για αγκωνιά στον Ντιμπάλα, δεύτερη για επικίνδυνο παίξιμο στον Μπίγλια).

Χωρίς νίκη παραμένει μετά από τρεις αγωνιστικές η Αργεντινή κι έτσι η πίεση αυξάνεται γύρω από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της, Χεράρδο Μαρτίνο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρονκάγλιο, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Μπίγλια, Μαστσεράνο, Μπανέγα (81' Λαμέλα), Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν (81' Ντιμπάλα), Λαβέτσι (68' Λαβέτσι)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Ελίας, Λουίζ Γκουστάβο, Ουίλιαν (89' Ζιλ), Λούκας Λίμα (63' Ρενάτο Αουγκούστο), Νεϊμάρ, Ρικάρντο Ολιβέιρα (57' Ντόουγκλας Κόστα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News