default-image

Οδηγοί επιτυχίας τα διεθνή αστέρια στίβου του ΟΦΗ!

Αθλητισμός
Οδηγοί επιτυχίας τα διεθνή αστέρια στίβου του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφροδίτη Μανιού, Γιώργος Καλογεράκης, Μελίνα Καστρινού οι πρωταθλητές μας, ο προπονητής και σπουδαίος πρώην αθλητής Αντώνης Τσατσάκης και ο γιατρός, έφορος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης στη «Μικτή Ζώνη», με επίκεντρο το επίτευγμα των τριών διεθνών αθλητών-τριών μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στην Κολομβία.

Το μήνυμα που έδωσαν μέσα από την εμπειρία τους, αποτελεί οδηγό και πρότυπο καθώς συνδυάζουν τον υψηλό πρωταθλητισμό με τις μαθητικές επιδόσεις! Ο ίδιος ο ΟΦΗ στον τομέα του στίβου αποτελεί φάρο, έχοντας επιτύχει μέσα από τα «φυτώρια» που ξεκίνησε σε καιρούς που οι άλλοι σπαταλούσαν στις μεταγραφές, να είναι το νούμερο 3 σωματείο ανάμεσα σε 298 ανά την Ελλάδα. Φυσικά μαρτυρεί και το γιατί.

Επόμενος στόχος στη σεζόν που τρέχει το Παγκόσμιο του Καζάν, αν και τα τρία παιδιά των διακρίσεων έχουν και τις εξετάσεις της Γ' Λυκείου! Κι όπως φαίνεται θα μας φύγει ο Καλογεράκης, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου Πανεπιστημίου της Αμερικής, για τις γνωστικές και αθλητικές δυνατότητες του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News