default-image

Σύσκεψη με… φόντο την περασμένη χρονιάς

Ποδόσφαιρο
Σύσκεψη με… φόντο την περασμένη χρονιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ωστόσο τους ανθρώπους των «αιώνιων» απασχόλησε περισσότερο το ματς της περασμένης περιόδου.  

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν εγγυήσεις από την αστυνομία ότι θα γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο σε όλες τις θύρες για να μην περάσουν αντικείμενα. «Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο» ήταν η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ..

Επίσης, θα υπάρχουν διμοιρίες και σεκιούριτι πάνω από τους πάγκους, με πέντε σειρές κενών καθισμάτων πάνω από τον «ερυθρόλευκο» (ο Παναθηναϊκός πρότεινε τρεις σειρές όπως και πέρυσι, ο Ολυμπιακός ζήτησε πέντε).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για αίσχη στο περσινό ματς, μίλησαν για ζούγκλα, ανέφεραν πως κινδύνευσαν ζωές και εξέφρασαν την ελπίδα τους ότι το εφετινό ντέρμπι θα διεξαχθεί σε συνθήκες Champions League.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» τούς υπενθύμισαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς άδεια, αλλά και την ένταση που προκάλεσε ο Περέιρα. Σε αυτό το σημείο ο Σάββας Θεοδωρίδης φέρεται να είπε: «Καυτηριάζω την συμπεριφορά του Περέιρα στο περσινό παιχνίδι».

Επίσης, η αστυνομία ζήτησε να μάθει ποιοι επίσημοι θα συνοδεύσουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή για να προβλεθεί χώρος στα μπουθ, με τους πρωταθλητές να απαντούν πως δεν γνωρίζουν ακόμα.

Τέλος, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για το ματς του δευτέρου γύρου στο «Καραϊσκάκη», προσκαλώντας σε αυτό παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News