Αθλητισμός

Των φρονίμων τα παιδιά...

 ΠΩΣ να μην τρελαίνεται ο Γκουλής βλέποντας στο β' ημίχρονο τα ενθουσιώδη πιτσιρίκια του Εργοτέλη να απειλούν τον ΟΦΗ με ισοφάριση; Μέσα στο γήπεδο... μπούκαρε για να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αναμφίβολα υποτίμησαν το παιχνίδι. Μεγάλο λάθος όμως για όσους πήραν την ευκαιρία από τον Γκουλή και ήταν... σε άλλο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ στη μάχη του πρωταθλητισμού δεν μπορεί να στηρίζεται σε 13-14 παίκτες. Θέλει πολλούς παίκτες ετοιμοπόλεμους και έτοιμους να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Αυτό τουλάχιστον δε φάνηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου

ΚΙ ΑΝ τα παιδιά του Εργοτέλη είχαν λίγο περισσότερη εμπειρία ή και τύχη στο χτεσινό παιχνίδι, θα υποχρέωναν τον ΟΦΗ σε ένα... κάζο άνευ προηγουμένου. Ένα μεγάλο μάθημα για τον ΟΦΗ ήταν το παιχνίδι και σίγουρα βγήκαν πολλά συμπεράσματα για τους λεγόμενους «αναπληρωματικούς», οι οποίοι στα ματς πρωταθλήματος είτε είναι στον πάγκο είτε εκτός αποστολής.

ΜΑΘΑΜΕ πάντως ότι ήδη στον ΟΦΗ βρίσκονται σε εξέλιξη τα πρώτα βήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ιανουαρίου. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λοιπόν…

ΤΟΝ Αστέρα Βάρης φιλοξενεί την Κυριακή ο ΟΦΗ αλλά το... ακουστικό θα βρίσκεται και στον Κρουσώνα. Εκεί ο ΠΑΟΚ παίζει με την Τριγλία Ραφήνας, μια ομάδα έμπειρη και δυνατή, που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Στον ΟΦΗ θα ήθελαν να ακούσουν τα καλά νέα, όπως τα είχαν ακούσει και την προηγούμενη Κυριακή, όταν ο Ιάλυσος έφευγε ηττημένος από τα Ζωνιανά.

Σχόλια