default-image

Έπιασε δουλειά ο Στραματσόνι

Ποδόσφαιρο
Έπιασε δουλειά ο Στραματσόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος επισήμανε στους παίκτες του ότι δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά σίγουρα θα δώσει το στίγμα του.

 «Δεν θα κάνω άμεσα πολλές αλλαγές στην ομάδα. Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τη δουλειά του προηγούμενου προπονητή σας. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια πράγματα που αφορούν στη φιλοσοφία μου, σιγά-σιγά, αλλά γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να ανατρέψω πολλά πράγματα μέσα στη διάρκεια της σεζόν όπως θα μπορούσα το καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη του ομιλία προς τους νέους του παίκτες ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός που είναι λάτρης της τακτικής, στο πλαίσιο της σημερινής πρώτης του προπόνησης δοκίμασε πράγματα που αφορούν τον τομέα των σχηματισμών μέσα στο γήπεδο και συγκεκριμένα η μεγάλη διαφορά με ό,τι είχε συνηθίσει ο Παναθηναϊκός είναι η μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2 στην ευθεία.

Στη θέση των αμυντικών χαφ, δοκίμασε τους Ζέκα και Εσιέν ενώ στις πρώτες του οδηγίες ζητούσε παιχνίδι με δύο επαφές ενώ ζητούσε να εξαντλείται κάθε περιθώριο ώστε η μπάλα να πηγαίνει μπροστά και όχι προς τα πίσω.

Αξιόπιστα συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα δεν μπορούν να εξαχθούν, διότι οι δύο ομάδες ήταν μπερδεμένες και για παράδειγμα ο Τάσος Λαγός χρησιμοποιήθηκε ως δεξί χαφ.

Στο πλευρό του Αντρέα Στραματσόνι βρέθηκαν και οι νέοι του συνεργάτες και συγκεκριμένα οι Βιτσέντσο Σάσο, Ρομπέρτο Μούτσι και Φεντερίκο Πανοντσίνι ενώ παραμένουν κανονικά οι Νταβίντ Μέντες και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάππας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News