default-image

Ο Θεοδωρίδης στη θέση του Ινφαντίνο

Ποδόσφαιρο
Ο Θεοδωρίδης στη θέση του Ινφαντίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι πολύ πιθανό να γίνει το νούμερο «2» στην UEFA. Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo, ο Έλληνας παράγοντας αναμένεται να πάρει τη θέση του Τζάνι Ινφαντίνο ως γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς ο τελευταίος έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, στις εκλογές που θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου.

Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν ο κ. Θεοδωρίδης (γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός) θα αναπληρώσει τον Ινφαντίνο προσωρινά ή μόνιμα, σε περίπτωση εκλογής του. Ο Ιταλός παράγοντας κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές όταν τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, λόγω μιας ύποπτης πληρωμής του Ζεπ Μπλάτερ προς το μέρος του. Είναι άγνωστο αν ο Ινφαντίνο θα επιστρέψει στη θέση του γενικού γραμματέα αν χάσει τις εκλογές ή αν αποσύρει την υποψηφιότητά του εφόσον ο Πλατινί αποκτήσει δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι διευθυντής του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών και αναπληρωτής γενικός γραμματέας. Ο Μισέλ Πλατινί φέρεται να εγκρίνει την προαγωγή του στη θέση του γενικού γραμματέα αντί του δεξιού του χεριού, Τζάνι Ινφαντίνο.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News