default-image

Στο μικροσκόπιο του Πογιέτ οι παίκτες της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Στο μικροσκόπιο του Πογιέτ οι παίκτες της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό άλλες συνθήκες θα επρόκειτο για ένα φιλικό ρουτίνας αυτό με τους Νέους, ώστε να μείνει ζεστή η ομάδα στο διάστημα της διακοπής.

Υπό τις συνθήκες όμως που έχουν διαμορφωθεί στην ΑΕΚ μετά την αλλαγή προπονητή (και την άμεση είσοδό του σε ρυθμούς αγώνων) το σημερινό παιχνίδι με την ομάδα Νέων έχει τη δική του σημασία. Τουλάχιστον για τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Κι αυτό διότι είναι μια ευκαιρία για τον Ουρουγουανό να τσεκάρει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, είτε επειδή προέρχονται από τραυματισμό, είτε επειδή δεν είχαν πάρει πολλές ευκαιρίες ως τώρα.

Και παρόλο που ένα τέτοιο ματς δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του στην προσπάθεια να αξιολογήσει το ρόστερ.

Εν τω μεταξύ στην Αγγλία θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Τις ίδιες μέρες που αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ουρουγουανός θα βρεθεί στη χώρα όπου έμενε κι εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Αντικείμενου του ταξιδιού του θα είναι να διευθετήσει κάποια προσωπικά ζητήματα, ενώ θα είναι φυσικά παρών όταν η ομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις, επιστρέφοντας στη χώρα μας την Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News