default-image

Επιστολή προς ΕΠΣΗ από ΓΣ Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Επιστολή προς ΕΠΣΗ από ΓΣ Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την ΕΠΣΗ, υπόψιν του προέδρου και της Επιτροπής Κυπέλλου, σχετικά με τον ορισμό της έδρας του αυριανού αγώνα Κυπέλλου, ΟΦΗ-Γ.Σ. Εργοτέλης:

Υπ' όψιν: κ. προέδρου & Επιτροπής Κυπέλλου

Με αφορμή την με Αρ. Πρωτ.795/10-11-15 απάντηση σας στο ερώτημα μας σχετικά με την επιλογή της έδρας του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίηση μας καθώς προφανώς και με βάση τα όσα αναφέρονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, θεωρήσατε έπειτα από προβληματισμό εβδομάδων και μια έως τώρα αναβολή του αγώνα, ότι η ομάδα Ερασιτεχνών του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αποτελούμενη από 19χρονα παιδιά είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας από την ομάδα Γ' Εθνικής του συμπολίτη μας ΟΦΗ ο οποίος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Προφανώς αυτό αποτελεί διαπίστωση και ερμηνεία του Κ.Α.Π από την Ένωση σας, καθώς σε άλλες Ενώσεις ΕΠΣΗ Μακεδονίας οι ομάδες Γ' Εθνικής θεωρούνται ότι ανήκουν στην ανώτερη Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ελπίζουμε ότι αύριο Τετάρτη, ανήμερα της Εορτής του πολιούχου της πόλεως Αγίου Μηνά, οι νεαροί αθλητές της ομάδος μας θα προσφέρουν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό τιμώντας τον θεσμό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η και το γηπεδούχο σωματείο που θα τους υποδεχθεί.

Θα θέλαμε τέλος να σας επισημάνουμε ότι θα μπορούσατε να οργανώσετε στο εορταστικό κλίμα της ημέρας και μια παράλληλη εκδήλωση παραδοσιακής κρητικής μουσικής, στις οποίες τον τελευταίο καιρό ειδικεύεστε, τα έσοδα της οποίας θα δίνονταν και αυτά στο γηπεδούχο σωματείο.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ του Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News