Αθλητισμός

Προ των πυλών της Σαμπντόρια ο Μοντέλα

Ραγδαίες εξελίξεις στη Σαμπντόρια! Μετά το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι όπου η Ντόρια δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης (έχοντας μείνει ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας), η διοίκηση έκρινε πως επιβάλλεται ένα «ηλεκτροσόκ».

Γι' αυτό λοιπόν ήδη, σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ, ο Βάλτερ Ζένγκα θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, πληρώνοντας το… μάρμαρο για την απογοήτευση που επικρατεί.

Και ήδη ο «ιδιόρρυθμος» πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη. Και το όνομα αυτού, σύμφωνα με τους Ιταλούς, Βιτσέντσο Μοντέλα, με τον οποίο λέγεται πως ήδη υπάρχει οριστική συμφωνία μαζί του ως το 2017!

Βέβαια, ο 41χρονος κόουτς έχει μια… εκκρεμότητα με την πρώην ομάδα του, την Φιορεντίνα. Ακόμα δεν έχει μείνει τυπικά ελεύθερος για να συνεχίσει άλλου, κάτι το οποίο πιθανώς ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 24ώρο, όταν και θα έχει συνάντηση με τους βιόλα προκειμένου να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με την αποζημίωσή του (περίπου στα 5 εκατ. ευρώ!).

Πάντως σε ενδεχόμενο που «χαλάσει» του Μοντέλα (σενάριο που δεν παρουσιάζει στην παρούσα φάση πολλές πιθανότητες), τότε το εναλλακτικό όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Λουίτζι Ντελ Νέρι. Του ανθρώπου που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη Σαμπντόρια, την οποία το 2010 είχε οδηγήσει θριαμβευτικά τους Γενοβέζους στην τέταρτη θέση και στην έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Σχόλια