default-image

Μοιρασιά για Λεβαδειακό και Βέροια

Ποδόσφαιρο
Μοιρασιά για Λεβαδειακό και Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να προηγήθηκε στο ματς, αλλά η Βέροια μόνο αδικημένη δεν μπορεί να αισθάνεται από το τελικό 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μερεμπασβίλι (28'), αλλά μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε το λάθος του Μαχαίρα που ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον Γεωργιανό.

Στο β' ημίχρονο ο Λεβαδειακός κυριάρχησε, είχε δύο δοκάρια κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ναζλίδη, αλλά τελικά η Βέροια έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει μεγάλη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς να πανηγυρίσουν το τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορεί να αγνοούν την εντός έδρας νίκη, αλλά παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Στάθης, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες (8' Μανωλάς), Νικολάου, Μαχαίρας (70' Ρομέου), Μίνγκας (85' Ντομοβτσίσκι), Φαβάλι, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε, Ναζλίδης (86' Όστοϊτς), Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι (59' Γιουσούφ), Καϊκούτ (69' Κόλα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News