default-image

Γκουλής: "Απολαμβάνουμε τη νίκη, αύριο δουλειά"

Αθλητισμός
Γκουλής: "Απολαμβάνουμε τη νίκη, αύριο δουλειά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νίκη του ΟΦΗ, αλλά και η απόδοση της ομάδας του, ευχαρίστησε το Νίκο Γκουλή, που βέβαια αμέσως μετά το ματς με την Επισκοπή έριξε τους τόνους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Το 4-0 μπορεί να είναι ένα σκορ που μπορεί να μας ευχαριστεί, αλλά έχουμε μπροστά μας, ένα μαραθώνιο παιχνιδιών και είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Χρειάζεται αφοσίωση στην προπόνηση, αλλά και στον αγώνα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη στον Τάκη Γκώνια. Έχει υπομονή, επιμονή και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εμείς απολαμβάνουμε σήμερα τη νίκη μας και από αύριο, δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Επισκοπής, Τάκης Γκώνιας επισήμανε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στο φίλο μου, Νίκο Γκουλή. Από την πρώτη μέρα που πήγα στην Επισκοπή, προσπαθούμε να παίξουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Ξέρω ότι ζητάω πολλά από τους παίκτες μου. Το κάνω όμως γιατί τους πιστεύω. Σε ένα παιχνίδι που έχει λήξει 4-0 δεν λες πολλά. Εμείς μεταξύ μας όμως έχουμε να πούμε πολλά για το πως δεχθήκαμε τα γκολ. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από στημένη φάση. Τα υπόλοιπα είναι από ενέργειες όπου προσπαθούμε να χτίσουμε επίθεση και χάνουμε τη μπάλα. Η Επισκοπή είχε ένα βαθμό όταν ήρθα. Πιστεύω 100% ότι έχουμε το χρόνο, να πετύχουμε το στόχο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News