default-image

Πολύ άνετα ο ΟΦΗ, 4-0 την Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Πολύ άνετα ο ΟΦΗ, 4-0 την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους Περογαμβράκη και Σαχινίδη να σημειώνουν από δύο γκολ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 της Επισκοπής στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και τα χαμόγελα επέστρεψαν στην κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ πέτυχε το στόχο του, βάζοντας αρχή με ένα γρήγορο γκολ. Στο 8ο λεπτό  από κόρνερ του Πόποβιτς, αρχικά η μπάλα από την κεφαλιά του Σαχινίδη χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια με νέα κεφαλιά ο Περογαμβράκης την έστειλε στα δίχτυα.

Στο α' ημίχρονο ο ΟΦΗ έλεγξε απόλυτα τον αγώνα και με εκρητικό τελευταίο πεντάλεπτο, φρόντισε να καθαρίσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Σαχινίδης σκοράρει για τον ΟΦΗ! Στο 40' μετά από ωραία μπαλιά του Μπολάκη, ο Σαχινίδης βγήκε απέναντι από τον Γεωργίου και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Επισκοπής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Ενώ στο 44' με προσωπική ενέργεια και αφού νίκησε όλη την άμυνα της Επισκοπής, ο Αλέξης Περογαμβράκης έκανε το 3-0 για τον ΟΦΗ.

Η Επισκοπή δεν αντέδρασε στο β΄ημίχρονο, έχοντας μόνο μια ευκαιρία στα πρώτα λεπτά με τον Γούλα. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ με τον Φραγκουλάκη και τελικά το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87' ο Σαχινίδης, διαμορφώνοντας το 4-0.

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι σε live μετάδοση από την ΚΡΗΤΗ TV. Χορηγός της μετάδοσης ήταν η ΕΚΟ.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Βιγιαφάνε (81' Φαζός), Μπολάκης, Ραπτάκης, Κώτσιος, Φαμπίνιο (70' Φαζός), Γκούμας, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (24' λ.τ. Κοιλιάρας), Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

Επισκοπή: Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Πάτας (74' Πάτας), Μποτωνάκης, Σταυρόπουλος, Γούλας, Βελονάκης (58' Δελήμπασης), Χαλκιαδάκης (58' Βλαβιανός), Ηλιόπουλος, Σπάσιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News