default-image

Δεν άντεξε ο Πλατανιάς, 2-1 ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Δεν άντεξε ο Πλατανιάς, 2-1 ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Πλατανιάς πλησίασε την ισοπαλία αλλά έχασε τελικά με 2-1 από τον φορμαρισμένο Πανιώνιο στην Αθήνα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, έφθασε στη δεύτερη διαδοχική της νίκη μετά από την εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού την προηγούμενη αγωνιστική, και τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν.

Ο Καραμάνος άνοιξε το σκορ για τους "κυανέρυθρους" μόλις οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με κεφαλιά και με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού της εστίας του Σωτηρίου, ύστερα από σέντρα του Μπουμάλ.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιτούα "έπιασε στον ύπνο" την άμυνα του Πανιωνίου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου.

Ωστόσο η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι έφεραν καρπούς στο 80ό λεπτό. Σκόρερ ο Ανσαριφάρντ μετά από ασίστ του Μπουμπάλ - ξανά - κι αφού οι αμυντικοί του Πλατανιά έμειναν θεατές στις πάσες που άλλαξαν οι μέσοι του Πανιωνίου.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης, Πέτρος Πάτρας

4ος: Σταύρος Μάνταλος

Γκολ: 8' Καραμάνος, 80' Ανσαριφάρντ / 51' Ιτούα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηησαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα (61' Μασούρας), Μπακασέτας (73' Ανσαριφάρντ), Καραμάνος (86' Μητρόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Κουλιμαλί, Μπανανά, Ιτούα (79' Άλκης), Βάντερσον, Γκνιάτιτς (30' Μουνάφο), Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Γιακουμάκης (69' Ντινας)

Κάρτες: 37' Βλάχος, 82' Βλάχος, 95' Μασούρας / 58' Ανγκούλο, 77' Μουνάφο, 95' Οικονόμου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News