Αθλητισμός

Σαχινίδης: "Να κάνουμε αυτό που πρέπει"

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (15:00) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης την Επισκοπή Ρεθύμνου και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη, που θα του επιτρέψει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

«Πρέπει να κερδίσουμε. Δεν το συζητάμε αυτό. Χρειαζόμαστε βαθμούς να ανέβουμε βαθμολογικά ψυχολογικά. Παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προχωρήσουμε» τονίζει ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό και ήταν πρωταγωνιστής σε δυο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι στη Ρόδο.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν πήραμε τη νίκη. Στο παιχνίδι με την Επισκοπή πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε, για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Τώρα έχουμε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια στην Κρήτη, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε στην βαθμολογία. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο τι κάνουμε εμείς» επισημαίνει.

Ο Σαχινίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό (ρήξη μηνίσκου και χειρουργείο) και έχασε τα πρώτα παιχνίδια του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, τώρα δείχνει έτοιμος, να βοηθήσει τον ΟΦΗ στο επιθετικό κομμάτι. Όπως τονίζει «κάθε μέρα νοιώθω και καλύτερα και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Σχόλια