default-image

Έχασε 2-1 στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Έχασε 2-1 στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με άδεια χέρια φεύγει απ' την Ρωσία ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά», παρουσιάζοντας κακή εικόνα, ηττήθηκε εύκολα απ' την Κράσνονταρ 2-1.

Πρώτα ο Άρι (33') κι εν συνεχεία με πέναλτι (68') ο Ζοαζίνιο χάρισαν τη νίκη στους Ρώσους, που πλέον έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Μακ (90+1'), αλλά ήταν αργά. Πάρτι κόντρα στην Καμπάλα έκανε η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ, που «κλείδωσε» την πρόκριση (4-0).

Πολύ καλή συμπεριφορά είχε στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ. Η Κράσνονταρ προσπάθησε μάταια να πιέσει την άμυνα του Γλύκου, η οποία πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στους Ρώσους να την κλείσουν στα καρέ. Από την άλλη, ο «δικέφαλους του Βορρά» κρατούσε την ομάδα του Κονόνοφ σε εγρήγορση στα μετόπισθεν, αφού ο Μακ με τον Ροντρίγκεζ καραδοκούσαν στην κόντρα.

Λεπτό με το λεπτό το ματς άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο γρήγορο, κάτι που ήταν εμφανές πως βοηθούσε τους γηπεδούχους καθώς έβρισκαν χώρους και απειλούσαν απ' τις πτέρυγες. Μία, δύο, τρεις και η ζημιά έγινε με τον Άρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 33ο λεπτό. Μετά το γκολ η Κράσνονταρ έριξε τον ρυθμό και παρότι ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του παρέμεινε εντελώς ακίνδυνος προς την εστία του Ντίκαν, που κράτησε άνετα το «μηδέν» μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του Τούντορ βρήκε τον τρόπο να γίνει επικίνδυνη, μέσω των στημένων φάσεων, όμως η ισοφάριση δεν ήρθε. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Ζοαζίνιο να εύστοχη σε εκτέλεση πέναλτι (68'), έπειτα από παράβαση του Χαρίση.Παρά το «σοκ», ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς, όμως ο Ροντρίγκες (72') «πέταξε» μοναδική ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, οι Ρώσοι ανέβασαν τις γραμμές τους και κράτησαν τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς μακριά απ' την εστία τους. Το παιχνίδι «χάλασε» στο τελευταίο τέταρτο, όμως οι Θεσσαλονικείς έστω και στην… εκπνοή (90+1') βρήκαν με τον Μακ το γκολ, όμως δεν υπήρχε χρόνος για να σωθεί και ο υπερπολύτιμος -στη μάχη της πρόκρισης- βαθμός.

Κράσνονταρ (Όλεγκ Κονόνοφ): Ντίκαν, Καλέσιν, Πετρόφ, Σίγκουρτσον, Γκράνκβιστ, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ, Λαμπόρντε, Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Άρι

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Χαρίσης, Σάμπο, Γκολάσα, Μακ, Ροντρίγκεζ.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1.Ντόρτμουντ 10

2.Κράσνονταρ 7

3.ΠΑΟΚ 3

4.Καμπάλα 1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Πέμπτη (26/11)

Κράσνονταρ-Ντόρτμουντ (18.00)

ΠΑΟΚ-Καμπάλ (22.05)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News