default-image

Ξύλο Κροατών και Σέρβων οπαδών στο "Ελ. Βενιζέλος"!

Ποδόσφαιρο
Ξύλο Κροατών και Σέρβων οπαδών στο "Ελ. Βενιζέλος"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ενέργειες των Αρχών απέτρεψαν τις επικίνδυνες συναντήσεις το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα, καθώς η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από την άφιξη οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και Σέρβων, που φέρονται να έχουν δημιουργήσει συμμαχίες με θερμόαιμους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα. Φαίνεται, ωστόσο, πως τα ταραχοποιά στοιχεία κατάφεραν να συναντηθούν λίγο πριν επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο περιβάλλων χώρος του "Ελ. Βενιζέλος" μετατράπηκε σε πεδίο μάχης όταν οι περίπου 20 Κροάτες που επρόκειτο να επιστρέψουν στη χώρα δέχθηκαν την επίθεση δεκάδων Σέρβων που κρατούσαν στα χέρια τους ξύλα και πετούσαν πέτρες.

Κατά πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρότερη κατάσταση, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει μαχαιρωθεί. Όλοι οι τραυματίες έχουν ήδη παραληφθεί από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από λίγα λεπτά με την παρουσία της Αστυνομίας, όχι όμως προτού αναστατωθεί ένα ολόκληρο αεροδρόμιο και αρκετοί περαστικοί, Έλληνες και ξένοι, να τρομοκρατηθούν από το άσχημο θέαμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News