Αθλητισμός

Ταξίδι Βόκολου για τον... εκλεκτό

Στο εξωτερικό θα βρεθεί άμεσα ο Λεωνίδας Βόκολος, προκειμένου να έχει επαφές με τους Αντρέα Στραματσιόνι και Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα βρεθεί αρχικά στην Ρώμη (την Πέμπτη 5/11), προκειμένου να συναντηθεί με τον Ιταλό τεχνικό, ενώ την Παρασκευή (6/11) θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη, για να τα πει με την πλευρά του Παούνοβιτς.

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο Στραματσιόνι δείχνει να αποτελεί την δυσκολότερη περίπτωση, καθώς και το κασέ του είναι υψηλότερο, αλλά και φέρεται να έχει κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις και σε άλλα ζητήματα. Όλα όσον αφορά την περίπτωση του 39χρονου τεχνικού, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει μαζί του ο Βόκολος.

Την Παρασκευή ο τελευταίος θα βρεθεί στην Μαδρίτη, στην οποία θα τα πει με τον Παούνοβιτς, ο οποίος μετέβη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας από τις ΗΠΑ. Με τον Σέρβο τεχνικό οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο, όμως το αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει μαζί του, θα κριθεί από το πώς θα έχουν εξελιχθεί οι διαπραγματεύσεις του τριφυλλιού με τον Στραματσιόνι.

Ο Ιταλός βρίσκεται σε υψηλότερη εκτίμηση από τους Γιάννη Αλαφούζο, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, καθώς διαθέτει σαφώς δυνατότερο «όνομα» από τον Παούνοβιτς. Ωστόσο το κασέ του Στραματσόνι είναι σαφώς υψηλότερο και έτσι θα χρειαστεί υπέρβαση για να «δώσει τα χέρια» με τον ελληνικό σύλλογο.

O Στραματσόνι προτιμάται από τους τρεις άνδρες, έχοντας καλύτερο βιογραφικό και πιο ευπαρουσίαστο πακέτο, όμως αυτός και το επιτελείο του κοστίζουν περισσότερο. Οπότε, για να συμφωνήσει, θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση, που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί.

Στην πράσινη λίστα υπάρχει και ένας πιο έμπειρος προπονητής, μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος προς το παρόν τουλάχιστον λογίζεται ως τρίτη επιλογή. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ζητήσει από τους Βόκολο κα Φύσσα να μην βιαστούν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σχόλια