default-image

Ανεβάζει στροφές ο Γκόμεζ του Πλατανιά

Αθλητισμός
Ανεβάζει στροφές ο Γκόμεζ του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά που είχαν τεθεί στο περιθώριο για αρκετά μεγάλο διάστημα ήταν ο Ζιλβάν Γκόμες. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πλατανιά, δεν έδειχνε την απαιτούμενη... σπιρτάδα και εγρήγορση, ώστε να είναι σε θέση να πάρει ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μένει εκτός.

Έπαιξε για 55 λεπτά με την ΑΕΚ, 25 λεπτά με τον Ατρόμητο και από τις 31 Αυγούστου χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο μήνες για να αγωνιστεί ξανά. Είναι χαρακτηριστικό πως ξανάπαιξε για 15 λεπτά στο 4-0 με τον Πανθρακικό, στις 17 Οκτωβρίου.

Τελευταία ο 31 ετών Λατινοαμερικανός δείχνει ριζικά διαφορετική εικόνα και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το προπονητικό επιτελείο. Ρίχτηκε και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, ενώ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έβγαλε 90λεπτο.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να παίρνει συμμετοχές, καθώς με τη συμπεριφορά του δείχνει πως αξίζει να επιλέγεται από τον Γιώργο Παράσχο. Άλλωστε παίζει σε μια θέση (αριστερά και δεξιά στην επίθεση) που ο Πλατανιάς έχει ανάγκη από εξτρά λύσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News