Αθλητισμός

Δέλλας: "Οργανωμένη ομάδα ο Ατρόμητος"

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ατρόμητου εξήγησε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Περιστεριωτών ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας χαρακτήρισε ως «κίνητρο» την προοπτική, την ιστορία και την επιλογή των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου στην τελική του απόφαση ενώ έθεσε ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της ομάδας στη βαθμολογική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας: «Η προοπτική του συλλόγου, η μεγάλη ιστορία του και η τιμή που μου κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος για να με επιλέξουν αποτελούν από μόνα τους ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για εμένα.

Οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι και αλληλένδετοι με τους στόχους της ομάδας κι εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέσα από πολλή δουλειά και λίγα λόγια.

Ο Ατρόμητος είναι club που φημίζεται για την οργάνωση του σε θέματα διοίκησης και εγκαταστάσεων. Το διαπίστωσα άλλωστε όταν μου αναλύθηκε διεξοδικά όλο το project του συλλόγου και είναι ένα μεγάλο ατού που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Όπως είπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται.

Πάντα λέω ότι σε μια ομάδα πρέπει όλοι οι κρίκοι διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Σχόλια