Αθλητισμός

Νίκη με Κουτεντάκη η Μικτών Νέων, ήττα για Παίδες

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων του Ηρακλείου, στις σημερινές εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες των Χανιών. Οι Νέοι με πρωταγωνιστή τον Τίτο Κουτεντάκη, που πέτυχε χατ-τρικ επικράτησαν 0-4, ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν 2-1 με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, οι Νέοι κατάφεραν να δείξουν σε όλο το 90λεπτο την ανωτερότητα τους και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κουτεντάκης, που πέτυχε τρία τέρματα, ενώ «σέρβιρε» ένα ακόμη για τον Αζίζι, που πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ.

Χανιά: Ανδρεαδάκης, Μάντζιος, Γραμόζης, Μαστοράκης, Διγενάκης, Ανωμεριανάκης, Γιαπιντζάκης, Μαλανδράκης (58' Βέρδος), Ζουμαδάκης (30' Γιουσέφ), Χατζημαρκάκης (30' Παγωνάκης), Καλυκάκης.

Ηράκλειο: Βαρδάκης, Χρονάκης (72? Λαγουδάκης), Μαυροειδής, Λέλεκας, Πλαιτάκης, Σταυρακάκης, Νοικοκυράκης, Μαυροματίδης (62' Κουράκης), Κουτεντάκης, Κομνηνός, Αζίζι (79? Νικολόφσκι).

Νωρίτερα, στο ματς των Παίδων τα Χανιά επικράτησαν 2-1, με τους ανθρώπους του Ηρακλείου να έχουν παράπονα από τον διαιτητή Γιουματζίδη. Η Μικτή της ΕΠΣΗ είχε δοκάρι με τον Μανιουδάκη στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο Κελαΐδης με δύο προσωπικά τέρματα, έφερε το παιχνίδι στο 2-0. Η ομάδα του Γιάννη Μπασκάκη προσπάθησε να μπει στο ματς και απλά μείωσε σε 2-1 με τον Μαμουλάκη.

Χανιά: Τζολάκης, Αλιφιεράκης, Μαλιχούτης, Φασαράκης Ι.Ε., Κούτας, Φραγκεδάκης, Κουκάκης, Μάλαμας, Δρικάκης (75' Νταγκουνάκης), Πολυχρονάκης, Κελαϊδης.

Ηράκλειο: Ζαχαριουδάκης, Σαβουιδάκης, Χατζηδάκης, Βλασάϊ, Μανιουδάκης (75' Μαυρογιαννάκης), Τσαμπουράκης (47' Ανδρεαδάκης), Τσεσμελής, Μπέρκης, Λίλος, Κουτεντάκης (64' Γκίκα), Μαμουλάκης.

Σχόλια