Αθλητισμός

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Την πυροδότηση του «μπαρουτιού» που μυρίζει τις τελευταίες μέρες με επίκεντρο τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσπαθεί να εμποδίσει η Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψη 41 οπαδών σερβικής και βοσνιακής καταγωγής στη Λάρισα, τις πληροφορίες που ήθελαν μεγάλο πλήθος κι άλλων ξένων οπαδών (από Σερβία και Κροατία) να έχουν φτάσει στην Αθήνα και την πορεία 500 ατόμων το βράδυ της Τρίτης, κατά την οποία φέρονταν να αναζητούσαν φίλους του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό, οι Αρχές έβαλαν σε εφαρμογή ολόκληρη επιχείρηση για να αποτραπούν τα έκτροπα.

Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας λοιπόν το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιεί έρευνες σε συνδέσμους οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά. Παράλληλα, δε, αναζητούνται -κι έχουν ήδη εντοπιστεί αρκετοί- ξένοι οπαδοί σε σπίτια και ξενοδοχεία της Αθήνας.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την Αστυνομία να έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές, να έχει κατασχέσει αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πολεμοφόδια και μέσω δαχτυλοσκόπησης να προχωρά στην ταυτοποίηση των προσαχθέντων με τα στοιχεία της Ιντερπόλ.

Σχόλια