Αθλητισμός

Συνέλευση στον ΟΦΗ για την εκκαθάριση της ΠΑΕ

 Η φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ να μπει σε μια νέα ρότα έχει πολλές προεκτάσεις, όμως δύο θεωρούνται οι πιο βασικές. Από τη μία, η αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο, όπου καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος, κι από την άλλη η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Πρόκειται για δεδομένα που κινούνται σε... παράλληλους δρόμους, αφού το ένα δεν... προχωρά χωρίς το άλλο. Σε ό,τι αφορά την εκκαθάριση, υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να γίνουν, τα οποία έχουν νομικό χαρακτήρα και είναι αρκετά εξειδικευμένα.

Τη Δευτέρα δεν έγινε η έκτακτη γενική συνέλευση της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, με την επαναληπτική να είναι σήμερα, όμως είναι πολύ πιθανό να πάει για τη Β' επαναληπτική την Παρασκευή. Μοναδικό θέμα είναι ο ορισμός εκκαθαριστών, ώστε να μπουν όλα σε ένα... δρόμο.

Η διοίκηση είχε χθες την καθιερωμένη συνεδρίαση της εβδομάδας, όπου το παραπάνω θέμα δε μονοπώλησε το ενδιαφέρον, από την άποψη ότι γίνονται πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες σε νομικό επίπεδο.

Χθες, συζητήθηκαν όλα τα οργανωτικά θέματα για τον κυριακάτικο αγώνα με την Επισκοπή, ενώ ιδιαίτερη ανάλυση έγινε για τα οικονομικά δεδομένα και το χορηγικό πρόγραμμα. Σε κάθε συνάντηση των μελών της διοίκησης γίνεται αναλυτικό πλάνο των υποχρεώσεων, αλλά και από πού είναι να λαμβάνει η ομάδα.

Ακόμη, η πορεία του ΟΦΗ σ' αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές ήταν ένα θέμα για κουβέντα, με τους παρόντες να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους, αλλά και την αισιοδοξία για τη συνέχεια της σεζόν.

«Φορτσάρουν» από σήμερα

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία χθες να πάρουν κάποιες σημαντικές ανάσες λόγω του ρεπό, ενώ σήμερα με πρωινή προπόνηση ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Επισκοπή την Κυριακή. Το ευχάριστο για τον Νίκο Γκουλή είναι ότι τα προβλήματα έχουν ελαχιστοποιηθεί. Μάλιστα, ο Βασίλης Σαχινίδης, που προερχόταν από το μεγαλύτερο διάστημα απουσίας, δείχνει να έχει καλό ρυθμό μετά τα αγωνιστικά λεπτά που... πήρε στα πόδια του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ιάλυσο.

Σχόλια