default-image

Ισοπαλία η Ατλέτικο στο Καζακστάν

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία η Ατλέτικο στο Καζακστάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρωτιάς και πρόκρισης έχασε απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεινε στο 0-0 με την Αστάνα στο Καζακστάν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έθελξε με την απόδοσή της απέναντι στους μαχητικούς γηπεδούχους, αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει το «τρίποντο» αν ήταν λίγο πιο τυχερή. Κι αυτό γιατί είχε δύο δοκάρια! Το πρώτο στο 45' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκε από πλάγια αριστερά και το δεύτερο στο 75' σε μακρινό σουτ του Καράσκο.

Με τον έναν βαθμό η Ατλέτικο είναι πρώτη (στους 7) αλλά ακολουθούν Μπενφίκα (6β.) και Γαλατάσαραϊ (4β.) που παίζουν αργότερα, ενώ η Αστάνα, με τον δεύτερο πόντο της στον όμιλο, μπορεί να ελπίζει για την 3η θέση και τη συνέχεια στο Europa League.

ΑΣΤΑΝΑ: Έρικ, Άνισιτς, Ίλιτς, Ποστνίκοφ, Σόμκο, Μαξίμοβιτς, Καθεβοάμα, Μουζίκοφ (78' Ζούκοφ), Κάνας, Τζολτζίεφ (90' Μπεϊσεμπέκοφ), Καμπανάνγκα (80' Σέτκιν)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Γοδίν, Σικέιρα, Χουάνφραν, Χιμένεθ, Τιάγκο, Κόκε (82' Όλιβερ Τόρες), Γκριεζμάν, Γκάμπι, Σαούλ Νίγκεζ (73' Καράσκο), Τόρες (64' Τζάκσον Μαρτίνες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News