default-image

Κερδίζει τις εντυπωσεις ο Πογέτ

Ποδόσφαιρο
Κερδίζει τις εντυπωσεις ο Πογέτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουδείς γνωρίζει αν ο Γκουστάβο Πογέτ θα πετύχει στην ΑΕΚ ή όχι. Είναι πολύ νωρίς να κριθεί, άλλωστε, μετρώντας 3-4 προπονήσεις. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο Ουρουγουανός τεχνικός κερδίζει τις εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες δουλειάς του, κυρίως με τη συμπεριφορά του προς τους παίκτες.

Ο «Γκας» έδωσε έμφαση από τις πρώτες μέρες στο κομμάτι της ψυχολογίας. «Να μη φοβάστε και να μην έχετε στο μυαλό σας τίποτε άλλο, εκτός από τη νίκη. Εγώ θα αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη στα άσχημα αποτελέσματα, αλλά εσείς θα κερδίζετε παντού. Θέλω το μάτι σας να γυαλίζει», είπε στους παίκτες του πριν το ντέρμπι. Και μετά από αυτό, παρότι δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτελέσματα, μίλησε με καθέναν ξεχωριστά, τους έδινε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και εξέφραζε τη στήριξή του με χειρονομίες, όπως θερμές χειραψίες ή αγκαλιές.

Χθες ήταν ημέρα ρεπό για τους παίκτες, αλλά ο Γκουστάβο Πογέτ, πέρα από λίγες ώρες που πέρασε αναζητώντας σπίτι για μόνιμη εγκατάσταση, ήταν όλη τη μέρα στα Σπάτα. Είχε πολύωρη συνεργασία με τους συνεργάτες του, Μαουρίτσιο Ταρίκο και Τσάρλι Όουτγουεϊ, αλλά και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ πήρε πληροφορίες για όλους τους παίκτες, ειδικά αυτούς που δεν αγωνίζονται, καθώς θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για όλους, προκειμένου να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ.

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις κι αρχίζουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Εκτός μάχης για τον αγώνα αυτό είναι ο Μάνταλος (δύο εβδομάδες εκτός με διάστρεμμα), ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Αραβίδης.

Δεν ασχολούνται

Το χθεσινό ΔΣ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας γνωμοδότησε αρνητικά για την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ, έστω και με μόνο την παράταξη του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου και την εκπρόσωπο του ΚΚΕ κατά της «Αγια-Σοφιάς». Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για την αναμενόμενη στάση του Δήμου (που ούτως ή άλλως θα έχει απλώς συμβουλευτικό ρόλο στη δημόσια διαβούλευση), καθώς έχουν στα χέρια τους θετικές γνωμοδοτήσεις από τη Διεύθυνση Δασών και το ΥΠΑΠΕΝ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News