Αθλητισμός

Χωρίς Βοσνιάδη ο Απόλλωνας με Εργοτέλη

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και η ΠΑΕ χαρακτήρισε ανεκτίμητη την προσφορά του στην ομάδα. Έτσι ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Εργοτέλη με υπηρεσιακό πιθανώς προπονητή.

Παράλληλα, ο σύλλογος ενημέρωσε ότι έγινε ένας κύκλος επαφών με στόχο τη μεταβίβαση των μετοχών (αποχωρεί η οικογένεια Μονεμβασιώτη), αλλά δεν υπήρξε έφερε συμφωνία.

Η ανακοίνωση

«Κοινή συναινέσει χώρισαν οι δρόμοι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και του προπονητή, κ. Αλέκου Βοσνιάδη. Η οικογένεια του Απόλλωνα ευχαριστεί τον προπονητή κ. Βοσνιάδη, για την ανεκτίμητη προσφορά του προς την ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην πολύ σημαντική και καταξιωμένη σταδιοδρομία του.

Παράλληλα ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε, εκ μέρους της μετόχου εταιρίας, σειρά επαφών, που αφορά στην μεταβίβαση των μετοχών, που έχει στην κυριότητά της. Οι διερευνητικές συζητήσεις έγιναν με κορυφαίους παράγοντες από το πρόσφατο παρελθόν της ΠΑΕ, με άλλους φερέγγυους επιχειρηματίες, αλλά και με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Δυστυχώς, όμως, η απάντηση όλων για ανάληψη της τύχης της ομάδας ήταν αρνητική και η προσπάθειά μας οδηγήθηκε σε αδιέξοδο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την άρση του αδιεξόδου και την επιβίωση της ομάδας».

Σχόλια