Αθλητισμός

Κώτσιος: "Πικραμένοι με το αποτέλεσμα"

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Ρόδο και οι ποδοσφαιριστές ήταν πικραμένοι με το αποτέλεσμα, με τον Ηλία Κώτσιο να εξηγεί τους λόγους:

«Ο Ιαλυσός έπαιξε για το μηδέν. Αυτός ήταν ο στόχος του από την αρχή στο παιχνίδι. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει και αυτοί που ήμασταν σε προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν καλύτεροι. Μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό. Δυστυχώς δεν σκοράραμε στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Στο ποδόσφαιρο μετράει η λεπτομέρεια. Ο ΟΦΗ και ο Ιαλυσός είναι καλές ομάδες. Έκανε και κάποια σφάλματα ο διαιτητής. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες, γιατί έχουμε δει και χειρότερα, αλλά έγιναν λάθη.

Συνεχίζουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν κερδίσαμε ο παιχνίδι. Ο Ιαλυσός πανηγυρίζει για την ισοπαλία στην έδρα του με εμάς και εμείς φεύγουμε πικραμένοι. Αυτή είναι η διαφορά στη φανέλα, αλλά και στην πίεση που υπάρχει σε εμάς. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Προσωπικά δεν βλέπω καν τη βαθμολογία. Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο μέσος του Ιάλυσου, Αντώνης Λιόσης σχολίασε: «ξέραμε ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι. Το ματς πήγε στη δύναμη. Για μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι στον ΟΦΗ, να βρει το δρόμο του».

Σχόλια