Αθλητισμός

Γκουλής: "Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε"

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Νίκος Γκουλής στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε την απόλυτη κυριαρχία.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν πρώτη στη βαθμολογία. Στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης, οι δυο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία. Μετά έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι και έπρεπε να σκοράρουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είμαι στεναχωρημένος με κάποια πράγματα που είδα και αυτό δεν αφορά στον Ιαλυσό.

Καλή συνέχεια και τον κ. Μίχο και τον Ιαλυσό. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα αλλά και μεγάλη αισιοδοξία. Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα από το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ιαλυσός είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι πρώτος στη βαθμολογία. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κασμερίδης ήταν θεατής».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μίχος υπογράμμισε από πλευράς Ιάλυσου: «Μακάρι να ξαναδούμε τη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ στην Α' Εθνική, εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Εμείς ψάχναμε το 6Χ6, κρατήσαμε το αήττητο και το μηδέν στην άμυνα, κάτι που το χτίζουμε στην προπόνηση. Συμφωνώ με τον κ. Γκουλή ότι στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε μέτρα ο ΟΦΗ.

Είχαμε προβλήματα με απουσίες και παίκτες που είναι οριακά σε θλάση. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για μας. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ο στόχος μας είναι όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά. Αφιερώνω το αποτέλεσμα στη σύζυγο μου, η οποία επιτέλους περπάτησε.

Ο ΟΦΗ έχει βαριά φανέλα και το ένοιωσα στο παιχνίδι. Έχει παίκτες πρωταγωνιστές και με την καθοδήγηση του Γκουλή, θα βρει το δρόμο του».

Σχόλια