Αθλητισμός

Νέοι αρχηγοί στην ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε την απόφαση και όρισε νέα τετράδα αρχηγών στην ΑΕΚ. Ο νέος τεχνικός θέλησε να ορίσει ο ίδιος τους «κάπτεν» της Ένωσης και ανακοίνωσε (με τυχαία σειρά) πως θα είναι οι Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Αραβίδης και Γιόχανσον. Άλλαξε δηλαδή πλήρως τις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα που είχε δώσει το περιβραχιόνιο στους Κορδέρο, Ανάκογλου και Πλατέλλα.

Από εκεί και πέρα, ο Ουρουγουανός μίλησε στους παίκτες του... «Θέλω να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για νίκες. Θέλω πειθαρχία παντού, από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες, σε όλες τις κινήσεις που θα κάνετε. Η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω καριέρα. Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά. Αν ήθελα να πλουτίσω θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εγώ θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ. Να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας!».

Η πρώτη πρόκληση για τον Ουρουγουανό και την Ένωση είναι το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πογέτ έδειξε αποφασισμένος και με πίστη στην ομάδα. «Λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί πριν το ντέρμπι. Αλλά να ξέρετε πως έχει δει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυναμικά», ήταν το μήνυμα που μετέφερε.

Σχόλια