default-image

"Ομιλίτικα" μηνύματα του Χοσάδα από την Ρόδο!

Αθλητισμός
"Ομιλίτικα" μηνύματα του Χοσάδα από την Ρόδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ότι και να πούμε για την ιστορία του Βαγγέλη Χοσάδα στον ΟΦΗ, θα είναι λίγο. Μιλώντας μαζί του στο ράδιο 98.4,  πριν το «πολύ δύσκολο», ματς με τον Ιάλυσο, αισθανθήκαμε την ακλόνητη πίστη του για  τον ΟΦΗ που έχει δει στα τελευταία παιγνίδια, καθώς και τον τρόπο που σκέπτεται να αντιμετωπίσει το ματς ο Νίκος Γκουλής.

«Μιλάω αυτές τις μέρες πιο πολύ με τον κουμπάρο μου» τόνισε με νόημα και με αγάπη για τον ΟΦΗ! «Δώδεκα χρόνια ήταν αυτά και τι χρόνια! Τι να κάνουμε είδαμε και το απίστευτο με τον ΟΦΗ στη Γ΄εθνική. Με στενοχωρεί πολύ, αλλά ας όψονται… οι συγκυρίες»!

Η ουσία της ποδοσφαιρικής άποψης του Βαγγέλη Χοσάδα που εργάζεται ακατάπαυστα στην Ακαδημία του στη Ρόδο σε συνεργασία με τη Ρεάλ Σοσιεδαδ, είναι με λίγα λόγια για το σπουδαίο παιγνίδι της Κυριακής στο «σμαραγδένιο νησί»:

«Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος, έχει παίκτες με ποιότητα, ανεβασμένη ψυχολογία και φιλοσοφία. Ο Ιάλυσος διακρίνεται στη δύναμη, στην αμυντική συνοχή του, την ψυχολογία του 5x5 σε νίκες και της έδρας του. Είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, με πειθαρχία, τρώει δύσκολα γκολ και μέχρι στιγμής κανένα. Ο ΟΦΗ παίζοντας ως ΟΦΗ μπορεί να υπερνικήσει αυτά τα εμπόδια. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του, από την πρωτόγνωρη αρχική εμπειρία του στην κατηγορία, έχει τη στόφα της μεγάλης ομάδας, γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξέρω ότι ο Νίκος Γκουλής με την τεράστια προσωπικότητα του Γιώργου Βλαστού έχουν μεταδώσει στην ομάδα αυτή την ενέργεια, όπως την βίωσαν οι ίδιοι.».

Έστειλε μάλιστα και το μήνυμα πως «αυτά που έζησα το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο από οπαδούς του Ιάλυσου που περίμεναν την αποστολή βρίζοντας τον ΟΦΗ, να ξέρουν στην ομάδα του ΟΦΗ, ότι αυτά περίπου θα έχουν να αντιμετωπίσουν και στο «Οικονομίδειο». Τα συνήθη δηλαδή…»

Μέσα από τη συζήτηση, βγήκε για μια ακόμη φορά από βαθειά μέσα του η επιθυμία και της δικής του επιστροφής στο άμεσο μέλλον ως προπονητής στους τερματοφύλακες. «Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχω αυταπάτες. Δεν μου το πρότεινε ποτέ κανείς»!

-Γκουλής και Χοσάδας... Μια θητεία στον ΟΦΗ συνδεμένη. "Χοσάδας-Γκουλής"! Και η φωτογραφία της εποχής viral για τον... ιπτάμενο Βαγγέλα! Τον φίλο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News