Αθλητισμός

Παρουσίαση για το μέλλον του ΟΦΗ

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο «Galaxy» παρουσιάστηκε ο ΟΦΗ '94, η γυναικεία ομάδα και τα αγωνιστικά τμήματα, ενώ με την παρουσίαση της φανέλας έγινε αναφορά και στους χορηγούς.

Στόχος όλων είναι η προσπάθεια αυτή, να είναι σε στέρεες και υγιείς βάσεις, ώστε με το πέρασμα του χρόνου να αναδειχθεί μέσα από τη δυναμική της ομάδας.

Πλήθος κόσμος έδωσε το παρών, ενώ για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης τόνισε ότι σημαντικότερο όλων είναι η ενότητα: «Η Επιτροπή Ακαδημίας έχει δύσκολο έργο. Υπήρχαν δυσκολίες και θα παρουσιαστούν κι άλλες, όμως όσοι αγαπάνε το σωματείο θα πρέπει να είναι δυνατοί και όλοι σαν μια οικογένεια να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ, Γιάννης Κουτεντάκης υπογράμμισε: «Παραλάβαμε ένα δύσκολο έργο, όμως σηκώσαμε τα μανίκια και δουλεύουμε με γρήγορους ρυθμούς. Η επανίδρυση του ΟΦΗ '94 είναι δύσκολο εγχείρημα. Δίνουμε εξετάσεις γιατί ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το σωματείο για τον ΟΦΗ. Ξεκινήσαμε επίσης και τη γυναικεία ομάδα. Μαζί με την ομάδα των ανδρών έχουμε δύο ομάδες στη Γ' Εθνική, και είμαι βέβαιος ότι και οι δύο θα κατακτήσουν την άνοδο».

Ο προπονητής του ΟΦΗ '94 Ζαχαρίας Νοικοκυράκης επισήμανε: «Προσπαθούμε να κάνουμε το χρέος μας. Τα παιδιά έχουν όρεξη. Πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι να δουλεύουμε και όλα θα πάνε καλά».

Υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας έχει αναλάβει ο Ανδρέας Μανουσάκης, που τόνισε μεταξύ άλλων: «Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ θα ομορφύνει το σωματείο. Είναι εδώ γιατί πίστεψαν στο όραμα μας. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Έχουν βοηθήσει πολλοί ανώνυμοι «εργάτες» για να γίνει αυτή η ομάδα χωρίς να φαίνονται».

Συνολικά για το εγχείρημα σε επίπεδο ακαδημιών, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Βολονάκης ανέφερε: «Το επιτελείο έχει δίψα και όρεξη για δουλειά. Θα κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά. Ευχαριστώ τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους».

Σχόλια