default-image

"Σοβαρή ομάδα, σοβαροί στόχοι και επιτέλους σοβαρή διοίκηση"!

Αθλητισμός
"Σοβαρή ομάδα, σοβαροί στόχοι και επιτέλους σοβαρή διοίκηση"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον ΟΦΗ και αισιόδοξος ότι ο ίδιος θα είναι σύντομα έτοιμος για αγωνιστική δράση, μίλησε στο ράδιο 98.4 ο Σήφης Δασκαλάκης, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της επανένταξης του.

«Είμαι σε καλό δρόμο με την προετοιμασία μου και έχουμε τον χρόνο να καλύψουμε την αποχή μου από το περυσινό πρωτάθλημα, αλλά και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα επιτυχώς. Θα δουλέψω πολύ γι αυτό και πιστεύω ότι θα είμαι στη διάθεση του κ. Γκουλή, αρχές του Δεκεμβρίου»!

Μιλώντας για τον ΟΦΗ, είπε ότι «η ομάδα έχει σοβαρούς στόχους στη Γ΄εθνική  όπου πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα για να τους πετύχουμε και μαζί μια σοβαρή διοίκηση, θα έλεγα, μετά από καιρό».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, παρατήρησε επίσης ότι «μπορεί να έγιναν κάποια λάθη στην αρχή στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά οι υπεύθυνοι τα κατάλαβαν γρήγορα και όλα έχουν μπει στην σωστή γραμμή».

Έκανε λόγο επίσης για την τεχνική ηγεσία: «Η παρουσία του κ. Γκουλή, έχει δώσει καλή ψυχολογία μεταξύ των παικτών καθώς όλοι έχουν καταλάβει την σημασία και την αποστολή του ΟΦΗ και αυτό είναι ολοφάνερο σε όλα τα παιγνίδια και στη γενική ατμόσφαιρα της ομάδας».

Αναφορικά με την αποστολή στη Ρόδο, ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει την έννοια ντέρμπι με όλη της σημασία της στην αναμέτρηση Ιάλυσου-ΟΦΗ. «Συμβαίνει ο Ιάλυσος να έχει κάνει το 5 στα 5 πριν από την αναμέτρηση του μαζί μας, στην έδρα του. Με αυτή τη σκοπιά, μπορεί να διακρίνει κανείς στοιχεία μιας αναμέτρησης ντέρμπι και λόγω του βαθμολογικού χαρακτήρα. Κανονικά όμως δεν είναι ντέρμπι. Ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ,  πρέπει να αγωνιστεί με αυτό τον τρόπο και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Να παίξουμε την μπάλα μας και όλα θα πάνε καλά».

Για τον ίδιο πάντως ο στόχος να αγωνισθεί και να συνδυάσει την επιστροφή του με την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα είναι πολύ σημαντικός. «Είναι ένας ωραίος στόχος και εγώ θα είμαι στα 35 μου…»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News