default-image

Συνεργάτης του Αναστασίου ο Μέντες

Αθλητισμός
Συνεργάτης του Αναστασίου ο Μέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός να αναζητούσε λύση για «διαζύγιο» με τον Νταβίντ Μέντες, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο, την Πέμπτη (29/10) οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την ένταξη του Ολλανδού στο τεχνικό τιμ, ως βοηθό του Έλληνα κόουτς!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον Ντάβιντ Μέντες στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος μέσος δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για τη νέα σεζόν και στο «τριφύλλι» αναζητούν την… φόρμουλα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όμως, με αιφνιδιαστική ανακοίνωση η ΠΑΕ γνωστοποίησε την ένταξη του παλαίμαχου, πλέον, παίκτη στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο ρόλος που του δίνεται είναι αυτός του βοηθούν προπονητή, μια και εκτιμήθηκαν η επαγγελματική του στάση, η ποδοσφαιρική του διαδρομή και η καλή σχέση που είχε με τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News