default-image

«Ο Μέσι δεν πάει πουθενά»

Ποδόσφαιρο
«Ο Μέσι δεν πάει πουθενά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος έβαλε στις φήμες θέλουν τον Μέσι να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα έβαλε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μέσι αποτελεί στόχος ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και ο Μπαρτομέου αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες αυτές ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αργεντινός αστέρας δεν θα αποχωρήσει ποτέ από την Μπαρτσελόνα.

«Είναι ντροπιαστικά τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Ο Μέσι δεν πάει πουθενά. Αναρρώνει από τον τραυματισμό του και ελπίζει να είναι παρών στο El Clasico», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών για να προσθέσει:

«Η σχέση μας με την οικογένειά του είναι άριστη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο που τον δεσμεύει για τα επόμενα τρία χρόνια και η ώρα των διαπραγματεύσεων δεν έχει έρθει ακόμα».

Τέλος, ο Μπαρτομέου στάθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μέσι με την ισπανική εφορία και τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγή. «Ο Μέσι είναι πολύ θυμωμένος με την Ισπανική εφορία. Είναι λάθος όσα έχουν δημοσιευτεί εις βάρος τους. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος από τους λογιστές του, θα πρέπει να πληρώσουν όπως όλοι. Όμως ο Μέσι αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, όπως όλοι μας άλλωστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News