default-image

Πρόκριση για ΠΑΟΚ, εμπειρίες για ΟΦΗ '94

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση για ΠΑΟΚ, εμπειρίες για ΟΦΗ '94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αγώνα που έγινε σήμερα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ο ΠΑΟ Κρουσώνα νίκησε με 0-3 τον ΟΦΗ '94 και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Ράικο Γιάνγιανιν, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανής και τους Κρουσανιώτες να φτάνουν σε μια εύκολη νίκη, στρέφοντας πλέον το μυαλό τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών.

Πήραν σημαντικές εμπειρίες τα παιδιά του ΟΦΗ '94, που έδειξαν ότι το μέλλον του ανήκει, κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και στο 5' είχε δοκάρι με τον Ρομπάκη. Στο 16' ο Μανιδάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Στο 20' ο Στρατηγάκης έχασε μια καλή ευκαιρία ενώ ο ίδιος στο 23' έβγαλε ωραία πάσα στονΜανιδάκη κάνοντας το 0-2. Στο 25' ο ΟΦΗ '94 διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Μανιαδή. Χωρίς άγχος στο β' μέρος ο ΠΑΟΚ, έκανε το 0-3 στο 68' με κεφαλιά του Καλεμάκη και έτσι σφραγίστηκε η πρόκριση.

ΟΦΗ '94: Βαρδάκης, Ρουσάκης, Κουτεντάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Λαμπριανίδης, Μανιαδής (73' λ.τ. Σκουλάς), Πελαντάκης (67' Αποστολάκης), Κουκάκης, Βολτυράκης, Σχοιναράκης

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Στρατηγάκης, Καλεμάκης, Κανδηλάκης, Σούρσος (46' Μπάμπης), Μανιδάκης, Ρομπάκης, Ποντίκαλης, Σκούφος (73' Χύζι), Κουράκης Α. (46' Πήλιος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News