default-image

Προσλήψεις και γεννητούρια στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Προσλήψεις και γεννητούρια στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Αντώνη Αποστολάκη και του γυμναστή Αντώνη Ανδρουλάκη, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Σταύρο Λαμπράκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Αντώνης Αποστολάκης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A' και την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε αρχικά ως πρώτος προπονητής στην ομάδα Κ15 και μετέπειτα στην Κ20 του Συλλόγου. Στην επιτυχημένη πορεία του Εργοτέλη προς την τότε Α' Εθνική Κατηγορία, υπήρξε συμπαίκτης με τον Σταύρο Λαμπράκη, ενώ πλέον θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του.

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B', ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορες ΠΑΕ, στη Super και Football League.

Επίσης η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί με ανακοίνωση τη διοίκηση της ΠΑΕ Ζάκυνθος για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή και την διοίκηση της ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία.

Γεννητούρια στον Εργοτέλη

Η οικογένεια του Εργοτέλη εύχεται στην εμβληματική φυσιογνωμία του Συλλόγου μας, Σταύρο Λαμπράκη και στη γυναίκα του, Νικητούλα, να τους ζήσει η κόρη τους, η οποία γεννήθηκε σήμερα! Με τις θερμότερες ευχές της ΠΑΕ για υγεία, καλοτυχία και καλή ανατροφή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News