default-image

Κατηγορεί τον Πλατινί ο Μπλάτερ

Ποδόσφαιρο
Κατηγορεί τον Πλατινί ο Μπλάτερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κόντρα Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί μαίνεται με τον πρώτο να κατηγορεί το δεύτερο ότι ενορχήστρωσε την επίθεση προς το πρόσωπό του - στα πλαίσια του σκανδάλου FIFA Gate - με στόχο τη διεκδίκηση της προεδρίας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

"Αρχικά να πω ότι ο στόχος των επιθέσεων, ήμουν εγώ. Κι όλα τα σχεδίασε ο Πλατινί. Είναι κάτι προσωπικό. Ο Πλατινί πάντα ήθελε να είναι πρόεδρος της FIFA, αλλά δεν είχε το θάρρος να υποβάλλει την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2015. Καθένας που διευθύνει την UEFA, έχει προσβληθεί από τον ιό αντί-FIFA.

Στην αρχή η επίθεση του Πλατινί ήταν προσωπική, αλλά ύστερα μετατράπηκε σε πολιτική. Δεν είναι μόνο επίθεση του Πλατινί κόντρα σ' εμένα, ήταν επίθεση από τις χώρες που έχασαν την ανάθεση διοργάνωσης του Μουντιάλ. Η Αγγλία επιτέθηκε στη Ρωσία, οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Κατάρ. Είμαι όλοι θύματα αυτής της επίθεσης. Το Μουντιάλ και ο πρόεδρος της FIFA, είναι στο μπαλάκι στο παιχνίδι των ισχυρών", υποστήριξε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, ΤΑSS, o Ζεπ Μπλάτερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News