default-image

Ισόπαλο 2-2 το Ατρόμητος- Βέροια

Αθλητισμός
Ισόπαλο 2-2 το Ατρόμητος- Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ματς ακατάλληλο για… καρδιακούς έγινε στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 από τη Βέροια στα τελευταία λεπτά.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήταν αυτή που είχε την υπεροχή της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο και έφτανε με περισσότερες αξιώσεις στα καρέ του Γκορμπούνοφ. Οι προσπάθειες των «κυανέρυθρων» έφεραν… καρπούς στις καθυστερήσεις πριν ανάπαυλα, καθώς ο Μαγέφσκι με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 53ο λεπτό πήραν… αέρα δύο τερμάτων με το πέναλτι του Καϊκούτ, έπειτα από ανατροπή του Κιβρακίδη στον Μερεμπασβίλι, η οποία προκάλεσε τα δικαιολογημένα παράπονα των γηπεδούχων.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν τα… παράτησε, πήρε… μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φύγει με το… ελάχιστο από τον αγωνιστικό χώρο, ήτοι την ισοπαλία. Αρχικά, στο 84' ο Κούρος έκανε το σουτ, ο Πούγγουρας θέλησε να κόψει, αλλά άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Λόπεθ και στο 87' ο Λαζαρίδης με δυνατή κεφαλιά, διαμόρφωσε το 2-2. Πάντως, στο 89' ο Μαρσελίνιο άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, καθώς πάτησε τον Μαραγκό και αποβλήθηκε.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπ.Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο (46' Πίτου Γκαρσία), Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Μιλ.Στόιτσεφ (74' Μπαστακός), Λε Ταλέκ.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος (31' Ετζεγκέλε), Πούγγουρας, Σιόντης, Άρτσε (74' Νέτο), Μαραγκός, Γιουσούφ (64' Γεωργιάδης), Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Καϊκούτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News