default-image

Ο Τζόρτζεβιτς μιλάει για τις δυσκολίες του αγώνα με Μπαρτσελόνα

Αθλητισμός
Ο Τζόρτζεβιτς μιλάει για τις δυσκολίες του αγώνα με Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή είναι δεδομένα δύσκολη, αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υπόσχεται… μάχη από τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Παρότι η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή, θα παίζει μπροστά στο κοινό της, ενώ οι «πράσινοι» ταξίδεψαν χωρίς τον Γιάνκοβιτς και με αμφίβολο τον Κούζμιτς.

«Είναι ένας κλασσικός αγώνας Ευρωλίγκας. Μια γιορτή για την διοργάνωση. Έχουμε κάποια θέματα τραυματισμών. Ο Γιάνκοβιτς λόγω προβλήματος στη μέση έμεινε πίσω, ενώ ο Κούζμιτς θα δούμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει λίγο. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έμπειρη, με πολύ καλούς αθλητές. Οι νέοι παίκτες της είναι πολύ αθλητικοί. Εμείς θα πάμε εκεί για το καλύτερο.

Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη με αυτές τις συνθήκες και αυτό σημαίνει πως θα δώσω χρόνο και στους νέους παίκτες της ομάδας», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση: «Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια της. Είναι μια έμπειρη ομάδα, με πολλές λύσεις και στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο δυνατή. Δεν υπάρχει ομάδα που έχει τέσσερα στα πέντε και να μπορείς να πεις ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν», πρόσθεσε.

Ο Τζέιμς Φελντέιν, που προέρχεται από τη μεγάλη εμφάνιση απέναντι στο Ρέθυμνο, δήλωσε: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Έπαιζα τέσσερα χρόνια στην Ισπανία και ποτέ δεν έχω κερδίσει μέσα στη Βαρκελώνη. Τώρα πηγαίνω εκεί με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Δεν έχει σημασία που η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει κάπως χαλαρά. Επειδή γνωρίζω αυτή την ομάδα είμαι σίγουρος πως θα βρει τις λύσεις. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και στην ένταση που θα δώσουν στο παιχνίδι τους. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, πάμε για ένα σκληρό ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News